Pogoji uporabe

Uvod

To spletno stran vam predstavlja podjetje Kraetiv. Tukaj navedene informacije so bile zbrane z največjo mero skrbnosti, vendar kljub temu ne moremo jamčiti, da so informacije popolne in točne. Podjetje Kraetiv ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napake na spletni strani.

Uporaba

Uporaba spletne strani ter njene vsebine in storitve je na voljo za uporabo samo pod spodaj navedenimi pogoji. Podjetje Kraetiv lahko te pogoje spremeni kadarkoli brez predhodnega obvestila. Uporabnike naše spletne strani vljudno prosimo, da se predhodno seznanijo s pogoji uporabe in upoštevajo morebitne spremembe in/ali dopolnila.

Uporabnik se zavezuje, da spletne strani ter njene vsebine ne bo uporabljal v nezakonite namene ali v nasprotju z načeli morale in etike.

Avtorske pravice

Vsebina in informacije na spletni strani so namenjene le za osebno uporabo. Vsebina spletne strani (besedilo, slike, grafike, postavitve) je avtorsko zaščitena s strani podjetja Kraetiv. Brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljena lastnika storitve se vsebin ne sme reproducirati, spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne niti v nekomercialne namene.

Piškotki

Piškotki na spletni strani niso nič novega. Vsi obiskovalci spletnih strani jih imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih. Novost glede piškotkov je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnikovega brskalnika. Piškotki so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s čimer je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Spletna stran uporabniku dodeli piškotek za identifikacijo in za zagotavljanje sledljivosti (t.i. cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne strani in se izbriše po eni uri neaktivnosti.

Nekaj primerov uporabe piškotkov

– za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske;
– za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave;
– za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi;
– za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in stalno izboljšavo spletnih strani.

Podatki in sledenje

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo posebno skrb in pozornost, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Kadarkoli dostopate na spletno stran podjetja Kraetiv, se splošni podatki (vrsta brskalnika, uporabnikova geografska lokacija, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani) avtomatsko beležijo. Te informacije ponudnik uporablja za izboljševanje vsebin. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki. Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics oglaševalskim orodjem. Podatki, pridobljeni s piškotki, so anonimni in niso povezani z osebnimi podatki.

Za namen zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo.

Vsi podatki, z izjemo piškotkov, se na strežniku kraetiv.si shranjujejo trajno.

Kontaktni obrazec in komunikacija

Uporabnik bo s ponudnikom stopil v stik preko kontaktnega obrazca, ki omogoča komunikacijo na daljavo. Za uspešno komunikacijo potrebujemo osnovne osebne podatke, ki jih oddate preko kontaktnega obrazca in sicer:

– ime in priimek;
– naslov elektronske pošte;
– zadeva;
– Sporočilo.

Podjetje Kraetiv ne odgovarja za morebitne netočne podatke uporabnika.

Spremembe splošnih pogojev uporabe

Podjetje Kraetiv si pridržuje pravico, da spremeni splošne pogoje uporabe. Ob obisku spletne strani po uveljavitvi spremembe splošnih pogojev uporabe, vas bodo zavezovali spremenjeni splošni pogoji uporabe, zato svetujemo, da občasno preverite njihovo vsebino.